» VENDÉGLÁTÁS «   » HÁZTARTÁS «   » AKCIÓ «

Kosár

 x 

A kosár üres

Szállítás

A raktáron lévő, megrendelt, általunk visszaigazolt termékeket 4-15 munkanapon belül tudjuk az Ön által megadott szállítási címre küldeni. Azon megrendelt termékekről, melyek nincsenek raktáron, minden alakalommal visszaigazolást küldünk, melyben tájékoztatjuk, hogy mikorra tudnánk azt leszállítani, ez esetben Ön dönt, hogy fenntartja- e rendelését, vagy eláll a vásárlástól.

A számlázási illetve szállítási cím lehet eltérő, ezt a szállítás előtt a megrendeléssel vagy a visszaigazolás megküldése után, de még a kiszállítás előtt írásban jelezni kell. A csomag várható érkezéséről, cégünk telefonon vagy e-mailben minden esetben tájékoztatja Önt.

A weboldalon feltüntetett árak a szállítás költségét nem tartalmazzák. Az alábbiakban feltüntetett szállítási költséget kizárólag Magyarország területére érvényese. Amennyiben külföldi címre szeretnének rendelést küldeni részünkre, úgy kérje egyedi árajánlatunkat.

Tájékoztatjuk vevőinket, hogy kizárólag Magyarország területére vonatkozóan tudjuk a szállítási feltételek szerinti kiszállítást vállalni. Amennyiben Ön az Európai Unió más tagállamából vagy attól eltérő, harmadik államból (továbbiakban: külföld) kíván honlapunkon keresztül vásárolni, úgy a terméket a weboldalon feltüntetett áron, ott írt fizetési módokkal vásárolhatja meg azzal, hogy a termék kiszállítása vonatkozásában partnereink csak Magyarország területén található szállítási címre vállalnak kiszállítást. Így amennyiben Ön külföldről vásárol, és nem jelöl meg magyarországi szállítási címet, úgy abban az esetben székhelyünkön (7400 Kaposvár, Kanizsai u. 56.) van lehetősége az áru átvételére.

Kedvezmény

63.500 Ft feletti rendelés esetén ingyenesen otthonába szállítjuk a megrendelt termékeket! Egyéb kedvezmény igénybevétele esetén a tényleges kedvezménnyel csökkentett vásárlási értéket vesszük figyelembe. 

Díjak

Árak csomagonként, az alábbi táblázatban feltüntetett áron, Ft-ban értendőek.

Alapdíjak (Az alábbi tarifák bruttó árak, a 27% áfát tartalmazzák.)

Csomagsúly Bruttó csomagköltség (ft)
0,1-3 kg 1 495
3,1-5 kg 1 795
5,1-10 kg 1 990
10,1-15 kg 2 250
15,1-20 kg 2 380
20,1-25 kg 2 680
25,1-31,5 kg 3 280
31,6-50 kg 4 950
50 kg felett és raklapos 6 500
Korona Kft Kaposvár